• Haberler
  • Spor
  • Salar takviye düşünüyor – Kocatepe Gazetesi

Salar takviye düşünüyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçiren Salar Belediyespor 11 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ikinci sırada yer alıyor. Ligde namağlup lider Emirdağspor'un 5 puan gerisinde kalan Salar Belediyespor ikinci yarı için başarıyı artırmak istiyor. Takviye için istişare toplantısı yapmayı planlayan Salar Belediyespor Yönetim Kurulu'nu toplayacak. Yapılacak takviye için bütçe, mevki [&hellip]

Süper Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçiren Salar Belediyespor 11 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ikinci sırada yer alıyor. Ligde namağlup lider Emirdağspor’un 5 puan gerisinde kalan Salar Belediyespor ikinci yarı için başarıyı artırmak istiyor. Takviye için istişare toplantısı yapmayı planlayan Salar Belediyespor Yönetim Kurulu’nu toplayacak. Yapılacak takviye için bütçe, mevki ve oyuncu isimlerinin görüşüleceği toplantının yarın yapılması gündemde. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Salar hazırlık maçları ve idmanlar için de ayrıca bir gündem oluşturacak.
SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
Bolvadin maçında sakatlanan Ahmet Şakar ve Sadullah kasık yırtılmasından dolayı iki ay sahalardan uzak kalacak. Halil Çakır’ın ise kırılan parmağı teknik heyeti düşünceye soktu.

Bakmadan Geçme