• Haberler
  • Spor
  • Salar Susuz'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Salar Susuz'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk hafta ligin enlerinde yer alan Susuz Belediyespor ve Salar Belediyespor bu hafta Susuz'da yapımı tamamlanan yeni tesislerde karşı karşıya gelecek. İki ekibin de kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşmada favori yok.GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTUSalar Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Çobanlar Belediyespor'u gol yağmuruna tutmuş ve 8-1'lik skorla mağlup etmişti. [&hellip]

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk hafta ligin enlerinde yer alan Susuz Belediyespor ve Salar Belediyespor bu hafta Susuz’da yapımı tamamlanan yeni tesislerde karşı karşıya gelecek. İki ekibin de kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşmada favori yok.
GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU
Salar Belediyespor kendi sahasında ağırladığı Çobanlar Belediyespor’u gol yağmuruna tutmuş ve 8-1’lik skorla mağlup etmişti. Bu maçtan 7 gol averajı ve 3 puan alan Salar Belediyespor liderlik koltuğunun sahibi olmuştu.
Susuz Belediyespor ise Demirspor karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşmüştü. Oyundan düşmeyen Susuz Belediyespor ilk yarının son anlarında bulduğu golle devre 2-1 geride tamamladı. İkinci yarıda da gol yemeden iki gol bulan Susuz Belediyespor karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme