Salar kaybetti Emirdağ farkı azalttı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Lider Salar Belediyespor ligin ikinci yarısının ilk maçında Emirdağspor'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Emirdağ dakika 8'de Kadir Yıldırım ile öne geçti. İlk yarı 1-0 Emirdağspor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Emirdağspor'u ablukaya alan Salar Belediyespor, aradığı golü dakika 68'de Beyazıt Okuyan ile kaydetti. 1-1 eşitlikle devam eden maçta 90. [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Lider Salar Belediyespor ligin ikinci yarısının ilk maçında Emirdağspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Emirdağ dakika 8’de Kadir Yıldırım ile öne geçti. İlk yarı 1-0 Emirdağspor üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda Emirdağspor’u ablukaya alan Salar Belediyespor, aradığı golü dakika 68’de Beyazıt Okuyan ile kaydetti. 1-1 eşitlikle devam eden maçta 90. dakikaya kadar iki ekipte gol aradı. 90+3. dakikada Emirdağsporlu Sadık Demiral takımının öne geçtiği ikinci golü kaydetti. 90+4. dakikada rakip oyuncu ile girdiği münakaşa sonrasında Eyüp Kalender ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın sonunda 2-1’lik skorla kazanan Emirdağspor oldu.
Emirdağspor kazandığı bu maçla zirvedeki tüm hesapları alt üst ederek hanesine 3 puan yazdırdı. Emirdağspor 29 puana ulaşarak Salar Belediyespor ve Bolvadin Belediyespor ile arasındaki puan farkını da 2’ye çekmiş oldu. Salar Belediyespor ve Bolvadin Belediyespor 31 puanla haftayı tamamladı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme