Salar Emirdağ'a gidiyor

Ligde kalmak için mücadele veren Emirdağspor, liderler arasında yer alan Salar Belediyespor'u konuk edecek   Süper Amatör Lig'de mücadele eden Emirdağspor, ligin 9. haftasında evinde liderler arasında yer alan Salar Belediyespor'u konuk edecek. Lig'de oynadığı maçlarda toplamda 5 puan alan Emirdağspor, bu maçtan da galibiyet almak istiyor. Galibiyete uzanmak için potansiyele sahip olan Emirdağspor, Salar [&hellip]

Ligde kalmak için mücadele veren Emirdağspor, liderler arasında yer alan Salar Belediyespor’u konuk edecek

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Emirdağspor, ligin 9. haftasında evinde liderler arasında yer alan Salar Belediyespor’u konuk edecek. Lig’de oynadığı maçlarda toplamda 5 puan alan Emirdağspor, bu maçtan da galibiyet almak istiyor. Galibiyete uzanmak için potansiyele sahip olan Emirdağspor, Salar Belediyespor’u 8 puanla mağlup ederse düşme potasında yer alan takımlar arasında en yüksek puana sahip takım olacak.
Salar Belediyespor bu maçtan farklı galibiyet almak için çalışmalarını tamamladı. Maçtan galibiyet alması halinde puanını 18’e çıkaracak olan Salar Belediyespor, Emirdağspor karşısında kaybedebilir. Seydilerspor maçında oldukça zorlanan Salar Belediyespor, bu maçtan da mağlup ayrılırsa 15 puan kalır.

Bakmadan Geçme