Salar Döğer'e fark attı: 6-2

Ligin 6. haftasında evinde Döğer Belediyespor'u konuk eden Salar Belediyespor rakibini 6-2 mağlup etti   Süper Amatör Lig'de lider olan Salar Belediyespor ligin 6. haftasında evinde Döğer Belediyespor'u konuk etti. Maçın 5. dakikasında Sabri Uysal ile gol bulan Salar Belediyespor, 28 ve 40. dakikada penaltıdan Beyazıt Okuyan ile iki gol daha buldu. 60. dakikada Beyazıt [&hellip]

Ligin 6. haftasında evinde Döğer Belediyespor’u konuk eden Salar Belediyespor rakibini 6-2 mağlup etti

Süper Amatör Lig’de lider olan Salar Belediyespor ligin 6. haftasında evinde Döğer Belediyespor’u konuk etti. Maçın 5. dakikasında Sabri Uysal ile gol bulan Salar Belediyespor, 28 ve 40. dakikada penaltıdan Beyazıt Okuyan ile iki gol daha buldu. 60. dakikada Beyazıt Okuyan ve 63. dakikada Sabri Uysal ile iki gol daha bulan Salar Belediyespor 90+1. dakikada da Aykut Yeşilyayla ile 6. golü kaydetti. Döğer Belediyespor’un gollerini ise 18. dakikada Kadir Akçıl ve 53. dakikada penaltıdan Hasan Kaplan kaydetti.
6-2 ile biten maçın ardından Salar Belediyespor puanını 14’e yükseltirken liderliğini korudu. Haftayı puansız kapatan Döğer Belediyespor ise 9 puanda kaldı.

İki kez geriye düşen Susuz kazandı

Emirdağspor’a konuk olan Susuz Belediyespor iki kez geriye düşmesine rağmen maçı 4-3 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı

Süper Amatör Lig’de lideri yakından takip eden Susuz Belediyespor, ligin 6. haftasında Emirdağspor’a konuk oldu. 6. dakikada Ahmet Bekki ile ilk golü bularak öne geçen Susuz Belediye oldu. Ardından 16. dakikada Eyüp Kalender eşitliği sağlayan Emirdağ, 24. dakikada Kadir Yıldırım ile öne geçti. 25. dakikada Fikret Üstünyer ile eşitliği sağlayan Susuz Belediyespor, 34. dakikada Emirdağlı Ayhan Işık’ın golü ile bir kez daha geriye düştü. İlk yarının sonunda 3-2 Emirdağ üstünlüğü oluştu.
İkinci yarıda 58. ve 65. dakikada Uğur Öztürk ile iki gol bulan Susuz Belediyespor 4-3 ile galibiyete uzandı. Susuz Belediyespor kazandığı 3 puanla puanını 13’e yükseltirken Salar Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer aldı. Haftayı puansız kapatan Emirdağspor ise 3 puanda kaldı.

Seydiler Dinar’ı iki golle geçti

Evinde Dinar Belediyespor’u konuk eden Seydilerspor, rakibini iki golle geçti

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Seydilerspor, evinde konuk ettiği Dinar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışına dahil oldu. Hanesine 3 puan yazdıran Seydilerspor, Susuz Belediyespor’un iki puan gerisinde 3. sırada yer aldı.
Seydilerspor’un gollerini 42. dakikada Günay Demir, 78. dakikada da Ayhan Turgutalp kaydetti.

Demir 9 kişi kazandı

Ligin 6. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk eden Demirspor rakibini 9 kişi 2-0 mağlup etti

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor, ligin 6. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk etti. Maçın 25. dakikasında Esat Furkan Okçu ile golü bulan Demirspor’da, 30. dakikada Sabri Kamış, 65. dakikada da Savaş Tınas kırmızı kart gördü. 90. dakikada Esat Furkan Okçu ile bir gol daha bulan Demirspor, rakibini 2-0 mağlup etti. Şuhut Belediye’den de dakika 64’te Erhan Göksu kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bakmadan Geçme