• Haberler
  • Spor
  • Salar Dinar'ı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

Salar Dinar'ı ezdi geçti – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Salar Belediyespor ligin 6. haftasında evinde Dinar Belediyespor'u konuk etti. Sezon başından bu yana aldığı ciddi galibiyetlerle liderlik yolunda ilerleyen Salar Belediyespor bu kez de Dinar Belediyespor'u 5-1 farklı mağlup ederek hanesine de 3 puan daha yazdırdı. Maça golle başlayan Salar Belediyespor Tolga Deniz ile 1. dakikada öne geçti. Dinar [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor ligin 6. haftasında evinde Dinar Belediyespor’u konuk etti. Sezon başından bu yana aldığı ciddi galibiyetlerle liderlik yolunda ilerleyen Salar Belediyespor bu kez de Dinar Belediyespor’u 5-1 farklı mağlup ederek hanesine de 3 puan daha yazdırdı. Maça golle başlayan Salar Belediyespor Tolga Deniz ile 1. dakikada öne geçti. Dinar Belediyespor’dan Halil Şahin 37. dakikada attığı golle eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle geçilirken ikinci yarıda Dinar Belediyespor’dan Doğukan Bezer 48. dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Doğukan Bezer ikinci sarıdan kırımızı kartla oyundan ihraç edildi.
Devam eden maçta 65. dakikada Beyazıt Okuyan Salar’ı öne geçiren isim oldu. 71. dakikada Sinan Karaman gol atmaya başlarken hem 78. hem de 90. dakikada bulduğu 3 golle takımına katkı sağladı. Sinan’ı attığı 3 golle maç 5-1 tamamlandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme