• Haberler
  • Spor
  • Salar Demir'i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Salar Demir'i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Salar Belediyespor lige yaptığı hızlı başlangıçla rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. İlk hafta kendi sahasında Çobanlar Belediyespor'u 8-1'lik skorla mağlup eden Salar Belediyespor ikinci haftada da deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Susuz Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Bu hafta Demirspor'u da mağlup etmek isteyen Salar Belediyespor yine farklı şekilde galibiyete uzanmak istiyor.DEMİRSPOR [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor lige yaptığı hızlı başlangıçla rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. İlk hafta kendi sahasında Çobanlar Belediyespor’u 8-1’lik skorla mağlup eden Salar Belediyespor ikinci haftada da deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Susuz Belediyespor’u 4-0 mağlup etti. Bu hafta Demirspor’u da mağlup etmek isteyen Salar Belediyespor yine farklı şekilde galibiyete uzanmak istiyor.
DEMİRSPOR ZORLAYACAK
İlk hafta Susuz Belediyespor’a karşı 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiği maçın ardından geçen haftada Tınaztepe Belediyespor’u 4-0’lık skorla mağlup eden Demirspor, daha önce Salar Belediyespor’la yaptığı maçta rakibini zorlamıştı. Bu maçın ardından tekrar Salar’la karşılaşacak olan Demirspor bu maçtan en az beraberlikle ayrılmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme