Salar Demir'i 4-1 mağlup etti

Ligin 15. haftasında Demirspor'a konuk olan Salar Belediyespor rakibini 4-1'lik skorla mağlup etti. Salar kazandığı 3 puanla 31 puana ulaştı ve Susuz Belediye ile puanlarını eşitledi   Süper Amatör Lig'de mücadele eden Salar Belediyespor, ligin 15. haftasında deplasmanda Demirspor'a konuk oldu. Maça golle başlayan Salar Belediyespor, 5. dakikada ilk golünü, 20. dakikada ikinci golünü kaydetti. [&hellip]

Ligin 15. haftasında Demirspor’a konuk olan Salar Belediyespor rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti. Salar kazandığı 3 puanla 31 puana ulaştı ve Susuz Belediye ile puanlarını eşitledi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor, ligin 15. haftasında deplasmanda Demirspor’a konuk oldu. Maça golle başlayan Salar Belediyespor, 5. dakikada ilk golünü, 20. dakikada ikinci golünü kaydetti. İlk yarısı 2-0 biten maçı Salar Belediye, 4-1 kazandı. Salar Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 31’e çıkarırken Susuz Belediyespor ile puanları eşitlemeyi başardı.
Salar Belediyespor’un gollerini 5’te Ahmet Şakar, 20’de Esen Sinan Karaman, 57’de Tolga Deniz ve 64’te Beyazıt Okuyan kaydetti. Demirspor’un golünü ise 70’te Emre Pancar atmayı başardı.
Salar Belediyespor 31 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, haftayı puansız kapatan Demirspor, 26 puanda kalırken 4. sıradan 5. sıraya geriledi.

Bakmadan Geçme