• Haberler
  • Spor
  • Salar da hızını artırdı – Kocatepe Gazetesi

Salar da hızını artırdı – Kocatepe Gazetesi

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Salar Belediyespor'da çalışmalar hız kazandı. Takım hakkında bilgi veren Salar Belediyespor İkinci Başkanı Hüseyin Kahraman, kuracakları takımın hedefinde kaliteli mücadele, rekabet seviyesini yükseltmek ve futbol oynamak olduğunu söyledi.Transferler hakkında bilgi veren Kahraman, 'Bizim hedefimizde öncelikli olarak iyi bir takım kurmak. Kurduğumuz takımla ligde kaliteli mücadele etmek, [&hellip]

2018-19 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Salar Belediyespor’da çalışmalar hız kazandı. Takım hakkında bilgi veren Salar Belediyespor İkinci Başkanı Hüseyin Kahraman, kuracakları takımın hedefinde kaliteli mücadele, rekabet seviyesini yükseltmek ve futbol oynamak olduğunu söyledi.
Transferler hakkında bilgi veren Kahraman, “Bizim hedefimizde öncelikli olarak iyi bir takım kurmak. Kurduğumuz takımla ligde kaliteli mücadele etmek, bedavadan şampiyonluk olmaması için rekabet seviyesini yükseltmek ve futbol oynamayı amaçlıyoruz. Geçen yıl biz aile yapısını oluşturduk. Ben çocuklarda bu aile yapısını gördüm. Aralarını bozan bir iki oyuncu vardı. Onları da ayıtlayarak takımı daha güzel hale getirdik. Ayrıca Bolvadin Belediyespor’dan Beyazıt Okuyuan, Tınaztepe Belediyespor’dan kaleci Hüseyin ve daha önce formamızı giyen ve sakatlığı sebebiyle bir süre futbola ara veren Ümit Sipahi ile anlaşmış durumdayız. İnşallah daha da transfer yaparak takımımızı güçlü hale getirmek istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme