• Haberler
  • Spor
  • Salar Çobanlar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Salar Çobanlar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden lider Salar Belediyespor, ikinci yarının ikinci maçında evinde Çobanlar Belediyespor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Emirdağspor'a 2-1 mağlup olan Salar Belediyespor, liderlikte ağır yara almıştı. Salar'ın haftayı puansız kapatmasıyla birlikte kazanan Bolvadin Belediyespor, Salar ile puanları eşitledi.ÇOBANLAR FORMDAİkinci yarının ilk haftasında Kayıhan Belediyespor'u ağırlayan Çobanlar Belediyespor, rakibini 5-1 mağlup ederek [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden lider Salar Belediyespor, ikinci yarının ikinci maçında evinde Çobanlar Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Emirdağspor’a 2-1 mağlup olan Salar Belediyespor, liderlikte ağır yara almıştı. Salar’ın haftayı puansız kapatmasıyla birlikte kazanan Bolvadin Belediyespor, Salar ile puanları eşitledi.
ÇOBANLAR FORMDA
İkinci yarının ilk haftasında Kayıhan Belediyespor’u ağırlayan Çobanlar Belediyespor, rakibini 5-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta Salar Belediyespor’a da güçlü bir kadroyla çıkacak olan Çobanlar Belediye maçı kazanması halinde düşme potasından çıkabilir.

Bakmadan Geçme