Salar cephesinden savunma – Kocatepe Gazetesi

Salar Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor arasında geçen hafta sonu oynanan karşılaşmada yaşanan olaylarla ilgili önce Dazkırı Belediyespor açıklamada bulundu, ardından da Salar Belediyespor cephesinden açıklama geldi Süper Amatör Lig'de mücadele eden Salar Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar gündemde. Yaşanan olaylardan dolayı Dazkırı Belediyespor'dan yapılan açıklamadan sonra Salar Belediyespor cephesinden de bir [&hellip]

Salar cephesinden savunma

Salar Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor arasında geçen hafta sonu oynanan karşılaşmada yaşanan olaylarla ilgili önce Dazkırı Belediyespor açıklamada bulundu, ardından da Salar Belediyespor cephesinden açıklama geldi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Salar Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar gündemde. Yaşanan olaylardan dolayı Dazkırı Belediyespor’dan yapılan açıklamadan sonra Salar Belediyespor cephesinden de bir yazılı açıklama yapıldı. Salar Belediyespor İkinci Başkanı Hüseyin Kahraman, “25 Ekim 2014 Cumartesi günü Salar Belediyesi ve Dazkırı Belediyesi arasında oynanan maçın ilk yarısı bitiminde, ortada herhangi bir olay yokken, Dazkırı Belediyespor Antrenörü Fatih Bozbaş, hakem triyosu ve gözlemcisine gelerek ‘Can güvenliğimiz yok’ diyerek olayların vukuu bulunmasına sebep olmuştur.” iddiasında bulundu.
“OLAYLARI DAZKIRI
BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ
FATİH BOZTAŞ KÖRÜKLEMİŞTİR”
Yaşanan olayları Dazkırı Belediyespor Antrenörü Fatih Bozbaş’ın körüklediğini iddia eden Kahraman, “Ben Salar Belediyespor İkinci Başkanı Hüseyin Kahraman, güvenlik görevlilerini göstermeme rağmen ‘Sen de kimsin lan’ diyerek hakaret etmesine rağmen kendimi tanıttım. Bu olaya hakem triyosu ve saha komiserini şahit olarak gösterebiliriz. İlk yarının bitiminde Dazkırı Antrenörü Fatih Boztaş olayları körüklemiştir. Maç bitiminde hiçbir şey yokken Dazkırı Belediyespor’un 10 numaralı oyuncusu seyircilere dönerek, eliyle ve diliyle hakaret etmiştir. Diğer 14 numaralı oyuncusu ise eliyle o… çocukları diyerek tribüne küfür etmiştir. Bundan sonra içerdeki olaylarda lambaların söndüğünü söyleyen yönetici arkadaş buna istinaden anahtarlarını kaybederek kapıları tekmelediler. İçeriye 100 Salarlı’nın alındığını söylüyor. Değil 100 Salarlı, 10 Salarlı’nın ne yaptığını Afyonkarahisar futbol kamuoyu çok iyi bilir. Yönetici arkadaşın söylemlerine istinaden oraya giden takımlar bizim işimize gelecek diyerek birde iki yüzlülük yapıyor.” ifadesine yer verdi.
“VEDAT YÜKSEL’İ KINIYORUM”
Yapılan açıklamanın sonrasında da sosyal medya üzerinden de ağır cümleler sarf edildiğini iddia eden Başkan Kahraman, “Maçtan sonra Dazkırı Belediyespor sosyal medyadan da ‘buraya gelecekler ve bilmem neyin çocukları’ diyerek hakaret dolu açıklamalarda bulunarak daha da kötüsü kendi öz değerlerimize saldırarak Yunan tohumları diyerek; cüretinde bulunarak olayları ateşlemektedir. Yönetici arkadaş Vedat Yüksel’i kınıyorum.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme