• Haberler
  • Genel
  • Salar 90+3’te güldü: 4-3 – Kocatepe Gazetesi

Salar 90+3’te güldü: 4-3 – Kocatepe Gazetesi

Play-Off Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde dün çok konuşulacak maçta Salar Belediyespor, Adilspor’u 90+3’üncü dakikada Hüseyin’in attığı golle devirdi. Birinci Amatör Küme Play-Off’ta üçüncü haftasında Salar Belediyespor ve Adilspor ekipleri dün Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. Lige ‘Süper Lig’ parolasıyla başlayan Salarspor ve Adilspor’un kıran kırana mücadelesinde sevcinen taraf Salar belediyespor oldu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan [&hellip]

Salar 90+3'te güldü: 4-3

Play-Off Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde dün çok konuşulacak maçta Salar Belediyespor, Adilspor’u 90+3’üncü dakikada Hüseyin’in attığı golle devirdi.

Birinci Amatör Küme Play-Off’ta üçüncü haftasında Salar Belediyespor ve Adilspor ekipleri dün Merkez 3 Nolu Saha’da karşılaştı. Lige ‘Süper Lig’ parolasıyla başlayan Salarspor ve Adilspor’un kıran kırana mücadelesinde sevcinen taraf Salar belediyespor oldu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Adilspor ise ilk haftalarda vasat bir görüntü çizmesine rağmen Salar Belediyespor maçında ki performansıyla büyüledi. İleri uçtaki futbolcularının başarısıyla 2-0 üstünlüğü bulan Adilspor,maçın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdürdü. Ancak uzatma dakikalarında kalesinde şok bir gol görerek yenilen Adilspor, bu haftayı da puansız kapattı. Maçın son bir dakikası çıkan kavga yüzünden oynanamadı.
Adilspor fırtına gibi başladı
Play-Off Ligi’nde henüz galibiyeti bulunmayan Adilspor, dün oynanan Salar Belediyespor maçında mücadeleci bir futbol ortaya koydu. Müsabakaya golle başlayan Adilspor, bu güzel oyununun karşılığını maç sonunda alamadı. Müsabaka Adilspor’un golüyle başladı. 1’inci dakikada Hasan’ın golüyle 1-0 üstünlüğü yakalayan Adilspor, golü çok erken buldu. Salarspor, kalesinde gördüğü şok gol nedeniyle toparlanmakta zorlansa da zaman zaman Hüseyin ve Ahmet’le Adilspor kalesinde tehlikeler yarattı. 16’ncı dakikada Hasan’ın ayağından bir gol daha bulan Adilspor skorda 2-0 üstünlüğü yakaladı. 2-0 Maçta 2-0 yenik duruma düşen Salar Belediyespor ise karşısında güçlü bir Adilspor buldu. Korkulu riya görmek istemeyen Salar Belediyespor, maçı çevirmek adına Hüseyin, Mehmet Ali, Ahmet, Süleyman gibi etkili oyuncularıyla Adilspor kalesinde gol aradı. 25’inci dakikada Salar Belediyespor aradığı golü Mehmet Ali ile buldu. 2-1 Kalesinde şok bir gol gören Adilspor defansı bu golden iki dakika sonra bir hata yaparak Hüseyin’in meşin yuvarlağı fileleri göndermesine neden oldu. Salar Belediyespor, 2-0 yenik durumdan maçı 2-2 beraberliğe taşımayı başardı. Müsabakanın ilk yarısı 2-2 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarı kıran kırana
İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi yine ekipler gol bulmak adına kaleleri topa tuttular. Adilspor, ikinci yarıya da hızlı başladı. 54’üncü dakikada Recep’in kontrataktan attığı golle 3-2 üstünlüğe ulaşan Adilspor maçı kazanmaya kararlı görünüyordu. Salarspor’da ise forvetler görevlerini deyim yerindeyse eksiksiz yerine getirdi. Dakikalar 79’u gösterdiğinde Ahmet’in sol kanattan ortasında defans arasında iyi yükselen Süleyman’ın kafa vuruşunda top bir kez daha adilspor fileleriyle buluştu 3-3. Maçta bir kez daha skorlar eşitlendi. Müsabakada 90 dakikanın sonuna yaklaşıldığında hakemler maçın 5 dakika uzamasına karar verdi. Uzatma dakikalarında maç alevlenmeye başladı. Her iki ekipte kale önlerinde daha sert bir futbol sergiledi. 90+3’te Salar Belediyespor’un genç yeteneği Hüseyin, güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi. Golden bir dakika sonra sahada yaşanan küfürleşmeler nedeniyle maç durdu. Daha sonra aradan bir dakika daha geçti Adilspor’un kalecisi Cüneyt ve Salar Belediyespor’un orta saha oyuncusu Ahmet, birbirlerine girdiler. Saha bir anda karıştı. Ahmet ve Cüneyt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Olaya karışan Süleyman’da ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Yaşanan kavgadan sonra Adilspor’lu futbolcular sahayı terkettiler. Maçın son bir dakikası oynanmadı.

Bakmadan Geçme