SAL'a 2 hafta ara veriliyor

Afyonkarahisar'da Amatör liglerinin en üst ligi olan Süper Amatör Lig'de 12 takım mücadele ediyor. 11 haftalık mücadelenin ardından ilk yarı tamamlandı. İlk yarının sonunda 12 takım arasında en çok puanı toplayan Emirdağspor namağlup konumda yer aldı. 9 galibiyet 2 beraberliği bulanan Emirdağspor'un 29 puana sahip. Ligin ikinci sırasında ise Salar Belediyespor yer alıyor. Salar Belediyespor'un [&hellip]

Afyonkarahisar’da Amatör liglerinin en üst ligi olan Süper Amatör Lig’de 12 takım mücadele ediyor. 11 haftalık mücadelenin ardından ilk yarı tamamlandı. İlk yarının sonunda 12 takım arasında en çok puanı toplayan Emirdağspor namağlup konumda yer aldı. 9 galibiyet 2 beraberliği bulanan Emirdağspor’un 29 puana sahip. Ligin ikinci sırasında ise Salar Belediyespor yer alıyor. Salar Belediyespor’un 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti ile 24 puanı bulunuyor. Son haftalarda düşüte olan Bolvadin Belediyespor ise 21 puanla ligin üçüncü sırasında. Dördüncü Dinar Belediyespor ile Demirspor’un ise 18’er puanı bulunuyor. Altıncı sıradaki Susuz Belediyespor’un 16, yedinci Kumartaşspor’un ise 14 puanı mevcut. Geriye kalan İscehisarspor, Tınaztepe Belediyespor, Kayıhan Belediyespor, Çağlayan Belediyespor ve Ahkarım Belediyespor’un ise ilk yarı sonunda 9’ar puanı var.
Lige verilen iki hafta ara sonrasında başlayacak olan Süper Amatör Lig’de takımlar ise 2 Ocak’ta başlayan transferlerin de takıma uyum sürecini çözebilir.

Bakmadan Geçme