SAL’a 1 Hafta Ara

Süper Amatör Lig’de mücadele eden 12 takım ligin ilk yarısını oynadığı 11 maçla tamamladı. Namağlup lider olan Sandıklıspor 10 galibiyet ve 1 beraberlikle 31 puana sahip olarak ilk yarıyı önde tamamladı

Afyonkarahisar Futbol İl Tertip Komitesi yaptığı toplantı sonrasında aldığı kararı kulüplere bildirdi. Komiteden yapılan bildiri de ise, “Süper Amatör Ligi Takımlarımıza duyuru. Süper Amatör Lig maçlarına (1) hafta ara verilmiştir.” ifadelerine yer verildi. Oynanan 11 maç sonunda ilk yarıyı Sandıklıspor lider tamamladı. Namağlup lider olan Sandıklıspor 10 galibiyet ve 1 beraberlikle 31 puana sahip olarak ilk yarıyı önde tamamladı. Sandıklıspor’u 2 mağlubiyet ve 9 galibiyet ile Kocaöz Belediyespor 27 puanla takip etti. 3. sırada ise Susuz Belediyespor yer alıyor. Susuz Belediyespor 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 25 puana sahip.

Düşme potasında yer alan takımların başında ceza alan Çağlayan Belediyespor, -3 puanla yer alıyor. 9 puanlı takımlar ise İhsaniye Belediyespor, Sandıklı Kumalarspor ve Erkmenspor düşme potasından uzaklaşmak için çaba harcıyor. 8. sırada yer alan Karşıyaka ise 10 puana sahip.

Puan durumuna göre Salar Belediyespor 21 puanla 4. sırada, Ayvalıspor, 20 puanla 5. sırada, Şuhut Belediye Hisarspor 18 puanla 6. sırada ve 14 puana sahip olan Demirspor ise 7. sırada bulunuyor.

Bakmadan Geçme