SAL heyecan kaldığı yerden devam ediyor

Süper Amatör Lig'de mücadele eden 12 takımdan Emirdağspor ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi. Düşecek iki takımdan biri Çağlayan Belediyespor oldu. İkinci takımın hafta sonu oynanacak maçlardan sonra belli olması için Tınaztepe Belediyespor'un ve Akharım Belediyespor'un maçlarının skorlarına bakılacak.Tınaztepe Belediyespor Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maçta Demirspor kazanırsa Tınaztepe'nin durumu tehlikeye girebilir. Tınaztepe kazanırsa hanesine yazdıracağı [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden 12 takımdan Emirdağspor ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi. Düşecek iki takımdan biri Çağlayan Belediyespor oldu. İkinci takımın hafta sonu oynanacak maçlardan sonra belli olması için Tınaztepe Belediyespor’un ve Akharım Belediyespor’un maçlarının skorlarına bakılacak.
Tınaztepe Belediyespor Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maçta Demirspor kazanırsa Tınaztepe’nin durumu tehlikeye girebilir. Tınaztepe kazanırsa hanesine yazdıracağı 3 puanla puanını 21’e çıkarabilir.
Akharım Belediyespor ise evinde Kayıhan Belediyespor’u konuk edecek. 23 puanı bulanan Kayıhan Belediyespor ligde kalmayı garantilemiş durumda. Akharım Belediyespor tüm kozları ile sahaya kazanmak için çıkacak. Ligde oynayacağı iki maçtan da galibiyet ile ayrılmak isteyen Akharım, kazanırsa puanını 19’a çıkaracak.

Bakmadan Geçme