SAL 30 Eylül’de başlıyor

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek 12 takım belirlendi ve fikstür çekimi gerçekleşti. Lig 30 Eylü’de başlayacak ve sezon sonunda 3 takım lige veda edecek.

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek takımlar katılım payları ile birlikte başvurularını tamamladı. Geçen sezondan ligde kalan 8 takım, BAL’dan düşen 1 takım ve 1. Amatör Lig’den terfi eden 3 takım ile toplamda 12 takım olan Süper Amatör Lig’de fikstür belirlendi. Çift devre lig usulüne göre oynanacak olan Süper Amatör Lig, 30 Eylül Cumartesi başlıyor. Oynanacak 22 hafta sonunda 3 takım lige veda edecek. SAL’da şampiyon olan takım BAL’a ikinci olan Afyonkarahisar takımıyla baraj maçına çıkacak. geçen sezon olduğu gibi Sandıklı ile Emirdağspor arasında oynanan baraj maçında kazanan Süper Amatör Lig şampiyonu Emirdağspor BAL’a terfi etmişti.

Lig’de Susuz Belediyespor, Kocaöz Belediyespor, Karşıyakaspor, Çağlayan Belediyespor, Erkmenspor, Salar Belediyespor, İhsaniye Belediyespor, Sandıklıspor, Sandıklı Kumalarspor, Ayvalıspor, Demirspor ve Şuhut Belediye Hisarspor yer alıyor.

Bakmadan Geçme