Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saksıda kenevir yetiştiren zabıta memuru ve arkadaşını polis yakaladı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, kaldıkları evdeki saksıda kenevir yetiştiren biri belediyede zabıta olarak görev yapan şahıs ile arkadaşı gözaltına alındı

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak düzenlenen operasyonda Şuhut İlçesi’nde bir evde yasa dışı kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.
Güvenlik güçleri tarafından belirlenen adrese düzenlenen operasyonda; 17 adet saksı içerisinde boyları 20-70 cm arasında değişen 39 kök kenevir bitkisi, 1 adet kavanoz içerisinde 67,26 gram gelen esrar maddesi, 1 adet kağıda sarılı 7.76 gram esrar maddesi, 3 adet içime hazır halde sarılmış toplam ağırlığı 5.24 gram gelen esrar maddesi, 1 adet kavanoz içerisinde 1.45 gram gelen esrar maddesi, 1 adet kavanoz içerisinde 8.94 gram gelen kenevir tohumu ve 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve şarjörü ele geçirildi.
Operasyon sonucu gözaltına alınan zabıta memuru F.D. ile U.D. hakkında uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirme suçundan adli işlem başlatıldı.