• Haberler
  • Gündem
  • Sakatlar Derneği'nden Çoban'a övgü – Kocatepe Gazetesi

Sakatlar Derneği'nden Çoban'a övgü – Kocatepe Gazetesi

Engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla “Engelimin çizgide son buluşu” adı altında 6 Haziran’da başlattığı projeyle motosikletiyle tüm şehirleri gezmeyi planlayan Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şube Başkanı Tayfun Serdar’ın 31'inci durağı Afyonkarahisar oldu.     Afyonkarahisar’da engellilere yönelik yapılan hizmetleri takip ettiğini ve Şube Başkanı Nilgün Akgün’ünden de detaylı bilgi aldığını aktaran Serdar, Afyonkarahisar'da engellilerin fevkalade [&hellip]

Engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla “Engelimin çizgide son buluşu” adı altında 6 Haziran’da başlattığı projeyle motosikletiyle tüm şehirleri gezmeyi planlayan Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şube Başkanı Tayfun Serdar’ın 31’inci durağı Afyonkarahisar oldu.     
Afyonkarahisar’da engellilere yönelik yapılan hizmetleri takip ettiğini ve Şube Başkanı Nilgün Akgün’ünden de detaylı bilgi aldığını aktaran Serdar, Afyonkarahisar’da engellilerin fevkalade iyi durumda olduğunu belirterek, tüm engelliler adına Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Halkın geneli açısından bakıldığında da Afyonkarahisar halkının Burhanettin Çoban gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirten Tayfun Serdar, “Gittiğim bazı illerde yerel yöneticilerin halka uzak olduğuna şahit oldum. Afyonkarahisar bu konuda gerçekten çok iyi” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme