Sakarya'da Jetlere özel hazırlık

AFJET Afyonspor'u konuk etmeye hazırlanan Sakarspor camiası bu maç için özel hazırlıklar yapıyor. Maçta 3 tribün dışında biletler ücretsiz   TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor bugün Sakaryaspor'a konuk olacak. AFJET Afyonspor ile 3 kez karşılaşan Sakarya, 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. 2 maç AFJET Afyonspor'un üstünlüğü ile tamamlanırken 1 maçta [&hellip]

AFJET Afyonspor’u konuk etmeye hazırlanan Sakarspor camiası bu maç için özel hazırlıklar yapıyor. Maçta 3 tribün dışında biletler ücretsiz

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor bugün Sakaryaspor’a konuk olacak. AFJET Afyonspor ile 3 kez karşılaşan Sakarya, 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. 2 maç AFJET Afyonspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken 1 maçta da beraberlik oluştu. AFJET Afyonspor Sakaryaspor ile son kez 2017-18 sezonu Play-Off finalinde karşılaşmış ve o maçı da 1-0 geriden gelen Jetler 2-1 kazanarak üst lige çıkan ekip olmuştu.
2016-17 sezonu 3. Lig 3. Grup’ta ise AFJET Afyonspor, altın sezonunu geçirdiği günlerde o sezon tüm Türkiye’deki en yüksek puanı toplayan ikinci ekip olmuştu. Afyonspor ligde ilk maçta Afyonkarahisar’da 1-1 berabere kalmış, ikinci maçta da yine 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmıştı. Süper Lig’de 77 puanla alan Beşiktaş, şampiyon olmuştu. AFJET Afyonspor da 74 puanla 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğa ulaşmıştı. O sezon Sakaryaspor, Jetler karşı galibiyete ulaşamadı. Şimdi de iki ekip şampiyonluk yarışına girdiler fakat iki ekip istediği sonuçları alamadı. Sakaryaspor 11 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik aldı. AFJET Afyonspor ise 11 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak yeni yapılanma ile yoluna devam ediyor.
3 TRİBÜN HARİÇ ÜCRETSİZ
AFJET Afyonspor’u ağırlamak için hazırlık içine giren Sakaryaspor, 3 tribün hariç biletleri ücretsiz hale getirdi. Jetler’den rövanşı almak için hazırlanan Sakaryaspor, galibiyet hasretine son vermenin peşinde. Onur Ramazan Toprak’ın kadrosunda yer aldığı Sakaryaspor, tüm hesaplarını galibiyete göre yaptı.
Ayrıca Jetlerin deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olduğu maçın ardından dönüş yolunda istemeyen olaylar meydana gelmiş ve o dönemde Sportif Direktör olarak görev yapan İbrahim Çelik atılan taşlarla ağır yaralanmıştı.
AFJET Afyonspor’un Sakaryaspor’a konuk olacağı maç bugün 13.00’te Sakarya Atatürk Stadyumu’nda başlayacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme