• Haberler
  • Spor
  • Sakarya ve Diyarbekir finalde – Kocatepe Gazetesi

Sakarya ve Diyarbekir finalde – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta verdikleri mücadeleyi 2. ve 4. sırada tamamlayan Sakaryaspor ve Diyarbekirspor final müsabakasında 14 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.Darıca Gençlerbirliği ile ilk maçta karşı karşıya gelen Diyarbekirspor ilk maçı evinde 1-0 kaybetti. İkinci maçta Darıca deplasmanına giden Diyarbekirspor ilk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında önce öne geçti. Ardından Darıca'nın golüne [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta verdikleri mücadeleyi 2. ve 4. sırada tamamlayan Sakaryaspor ve Diyarbekirspor final müsabakasında 14 Mayıs’ta karşı karşıya gelecek.
Darıca Gençlerbirliği ile ilk maçta karşı karşıya gelen Diyarbekirspor ilk maçı evinde 1-0 kaybetti. İkinci maçta Darıca deplasmanına giden Diyarbekirspor ilk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında önce öne geçti. Ardından Darıca’nın golüne engel olamadı ve Darıca eşitliği sağladı. Maçın son dakikalarında golü bulan Diyarbekirspor tekrar öne geçti. Maç 2-1 Diyabekirspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Bu maçı kazanan Diyarbekir turu da geçen ekip oldu.
SAKARYA BAYRAMPAŞA’YI RAHAT GEÇTİ
Bayrampaşa deplasmanında rakibini 1-0’lık skorla geçen Sakaryaspor evinde ağırladığı Bayrampaşa’yı 4-0 mağlup etti. İlk yarısı 3-0’lık skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında Sakaryaspor bir gol daha buldu ve maçı 4-0 kazanan taraf oldu.
Sakaryaspor ve Diyarbekirspor arasında oynanacak final maçlarından sonra 2. Lige terfi edecek diğer takım belli olacak.

Bakmadan Geçme