Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü

Afyonkarahisar’ın Bolvadin Müftülüğü tarafından Merkez İmaret Camisi’nde ziyarete açılan Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’ine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cam koruma içinde bulunan, Sakal-ı Şerif, salavat getirilerek ve dualar okunarak ziyaret edildi. Sakal-ı Şerif’i öpmek ve daha yakından görmek isteyen vatandaşlar uzun sıra oluşturdu. Ziyarette bazı vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Ziyaret sonrasında vatandaşlar, Ramazan ayında duyguların doruğa [&hellip]

Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü

Afyonkarahisar’ın Bolvadin Müftülüğü tarafından Merkez İmaret Camisi’nde ziyarete açılan Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’ine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Cam koruma içinde bulunan, Sakal-ı Şerif, salavat getirilerek ve dualar okunarak ziyaret edildi. Sakal-ı Şerif’i öpmek ve daha yakından görmek isteyen vatandaşlar uzun sıra oluşturdu. Ziyarette bazı vatandaşlar duygulu anlar yaşadı. Ziyaret sonrasında vatandaşlar, Ramazan ayında duyguların doruğa ulaştığını, böyle bir atmosferde Sakal-ı Şerif’i gördükleri için çok huzurlu olduklarını ifade ettiler. (AA)

Bakmadan Geçme