• Haberler
  • Genel
  • Şair Başdemir öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Şair Başdemir öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı Şair Hasan Başdemir, Ticaret Meslek Lisesi'nde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi Öğrencilere neden şiir yazdığı anlatan Başdemir, “Şiirdeki bir cümle bazen bir romana bedeldir. Şiir yazarak duygularımı kısa ve öz bir şekilde daha iyi anlattığımı düşünüyorum” dedi.Şiir yazmanın belli bir zamanı olmadığını ifade eden Başdemir, “Şiir yazmanın belli bir zamanı yok. Bazen peçeteye bile not [&hellip]

Şair Başdemir öğrencilerle buluştu

Afyonkarahisarlı Şair Hasan Başdemir, Ticaret Meslek Lisesi’nde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi

Öğrencilere neden şiir yazdığı anlatan Başdemir, “Şiirdeki bir cümle bazen bir romana bedeldir. Şiir yazarak duygularımı kısa ve öz bir şekilde daha iyi anlattığımı düşünüyorum” dedi.
Şiir yazmanın belli bir zamanı olmadığını ifade eden Başdemir, “Şiir yazmanın belli bir zamanı yok. Bazen peçeteye bile not alabiliyorum” diye konuştu. Daha sonra edebiyat ve şiirle ilgili öğrencilere sorular yönelten Şair Hasan Başdemir, sorularını cevaplandıran öğrencilere kalem hediye etti.
Söyleşinin kimi bölümlerinde şiirlerinden örnekler de sunan Başdemir, salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Hasan Başdemir, babasına yazdığı şiirleri okumasının yanı sıra öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda bazı şiirlerini seslendirip hikâyelerini de anlattı.
Etkinlikte Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Cemal Tola, Müdür Yardımcısı İbrahim Özkul ve okul öğretmenleri hazır bulundular. Etkinlik, Şair Hasan Başdemir’in bugüne kadar çıkardığı üç şiir kitabını öğrenciler adına imzalamasıyla son buldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme