Sahte imza, sahte şikayet mektubu

AK Parti Kurucu Teşkilat Başkanı, eski İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, kendisinin AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı bazı makamlara şikayet ettiğine ilişkin iddialara yanıt verdi. Ateş, imzasının taklit edildiğini, sahte ihbar mektubu hazırlandığını, Solak’ın başarılı ve dürüst bir akademisyen ve yönetici olduğunu vurguladı Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Teşkilat Başkanı ve eski İl [&hellip]

Sahte imza, sahte şikayet mektubu

AK Parti Kurucu Teşkilat Başkanı, eski İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, kendisinin AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı bazı makamlara şikayet ettiğine ilişkin iddialara yanıt verdi. Ateş, imzasının taklit edildiğini, sahte ihbar mektubu hazırlandığını, Solak’ın başarılı ve dürüst bir akademisyen ve yönetici olduğunu vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Teşkilat Başkanı ve eski İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Ateş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı bazı makamlara şikayet ettiğine dair iddiaları, sert bir dille yalanladı. Yazılı bir açıklama yapan Ateş’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Benim adımın sahte imzayla kullanılarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü hakkında sahte bir şikayet mektubunun bazı makamlara gönderildiğini üzüntüyle öğrendim. Mektup içeriğinde Afyon Kocatepe Üniversitesi ile ilgili iddiaları sahte isim ve adres olarak benim adım kullanılarak yazılmış, ilgili yerlere gönderilmiştir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak Bey’i çok iyi tanırım. Yıllarca beraber çalışmamız oldu. Kendisi Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne kısa zamanda çok şeyler kazandıran, dürüst kişiliğiyle tanınan, değerli bir bilimadamıdır. Sahte mektupla, sahte imzayla yazılan mektuplar, şikayetler çok çirkin şeyler.”
Muzaffer Ateş’in yazılı açıklaması, şöyle devam etti:
“Mektubun kim veya kimler tarafından yazıldığını bilmiyorum. Bu mektubu yazan kişi her kimse belli ki cesareti olmayan ve kalleşçe davranan bir kişi. Şikayet mektubunda kullanılan isim, imza sahtedir ve kesinlikle bana atip olmayıp tamamen asılsız ve kişileri yıpratmaya yönelik bir işlemdir. Mektubun ve imzanın sahte olduğunu belirten yazılı belgeyi, sahte şikayet mektubunun gönderildiği ilgili makamlara da 20 Aralık 2011 tarihi itibariyle gönderdim.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme