'Sahte afişler en büyük hırsızlıktır'

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, siyasette üsluba dikkat edilmesini gerektiğin söyledi. Arabacı, 'Hangi akıl ve vicdan karşı tarafı karalamak adına yalan yanlış afişler asarak kamuoyu oluşturmaya çalışır. Bunu anlamak mümkün değil' dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, siyasette üsluba dikkat edilmesini gerektiğin söyledi. Arabacı, “Hangi akıl ve vicdan karşı tarafı karalamak adına yalan yanlış afişler asarak kamuoyu oluşturmaya çalışır. Bunu anlamak mümkün değil” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu.
“TARIM VE HAYVANCILIK GELİŞTİRİLECEK”
Türkiye’de gelir dağılımı dengesizliğinin çok büyük olduğunu söyleyen Arabacı, “Ülkemizdeki kaynakların yanlış kullanılmasından kaynaklı sıkıntılar var. Eğitimle ilgili sıkıntılar var. Kişi başına düşen gayrisafi milli hâsılada batıdaki iller arasında en son sıradaki iliz. İlimizin gelişimiyle ilgili birçok alanda yapılacaklar var. Turizmle ilgili güzel projelerimiz var. İşsizliğin mutlaka önüne geçilecek. Tarım ve hayvancılık geliştirilecek. Konya, Erzurum ve Afyonkarahisar özel ekonomi bölgesi ilan edilecek. Köy okulları yeniden açılacak. Köylerde bina var, öğretmen yok. Yine kentten köye göçü sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. Her köye ziraat mühendisi ve veteriner hekim gönderip mahallinde meselelere sahip çıkacağız. Kırsaldaki üretimi yeniden başlatacağız. Esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz, çözeceğiz. Esnaflarımız geleceğe güvenle bakacaklar.” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’YE İYİ GELECEĞİZ”
Arabacı sözlerini şöyle tamamladı: “Bir ülken gençleriyle gelişir. Gençlerimiz mutlaka iyi eğitim almalı. Bugün gelecek hayalleri kuramıyor, karamsar bakıyorlar. Biz gençlerimizi, tüm ülkemizi iyileştireceğiz. Karamsarlığı ve depresyonu bitireceğiz. İYİ Parti Atatürk’ün yolunda olan Cumhuriyet değerlerine bağlı bir partidir. Samimi ve iyi niyetli bir partidir. Türkiye’ye iyi geleceğiz. Her şey güzel olacak. İYİ Parti’nin amblemi kullanılarak sahte afiş bastıranlar bunu içlerine nasıl sindirmektedirler? Bu nasıl bir şey? Bu en ağır hırsızlıktır. Halkımız bunlara itibar etmeyecektir. Biz bunları yapanlar hakkında savcılığa da suç duyusunda bulunduk. 14 Mayıs 2023 Pazar günü insanlarımız sandığa giderek bizlere destek olmalarını bekliyorum. Değişimden yana oy kullanmalarını umuyorum.”

Bakmadan Geçme