Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

SAHİPATA’DA OTOBÜS İSYANI – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 21 Nisan 2016 Perşembe 13:46:08
 

19 Nisan Salı akşamı saat 20.00 sularında gideceğim güzergahtan geçecek olan Sahipata otobüsüne Sanat Okulu önündeki duraktan bindim. Anıtpark önüne otübüs işletme biriminin bulunduğu yere geldiğimizde üç yolcu önce şoföre sonra birim sorumlularına veryansın ettiler. 45 dakikadan fazla otobüs beklediklerini Sahipata’nın 50 bin nüfusa sahip oduğunu belirttiler.
İçlerinden bir yolcu, “Gelen gideni aratıyor.” diyerek toplu taşıma şirketinin önceden daha iyi hizmet verdiğini, 45 dakika beklemek zorunda kalmadıkları yorumunda bulundu. Yolcular gözlemleri üzerine üniversite kampüslerinin bulunduğu hatlar kadar nüfus yoğunluğu fazlaca olan mahalle ve semtlere düşen araç sayısının arttırılmasını istiyorlar. Sahipta sakinleri bunun başını çekiyor.
ALLAH RIZASI İÇİN AMBULANSA YOL VERİN
Dün yani 20 Nisan Çarşamba günü saat 13.55 sıralarında Şekerbank’ın önünden ya hasta almaya ya da acil servise hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansın ilerleme krizine şahit oldum. Bu tür durumlara ilk kez şahit değiliz maalesef. Ama önce kulakları sonra yürekleri dağlayan ambulans sirenine rağmen sağa doğru çekilme, manevra yapma hassasiyeti göstermeyen araç sürücülerini Cenab-ı Hakk’ın adaletine havale ediyorum ve ekliyorum; Allah rızası için ambulansa yol verin.
KEŞKE KERMESLER SÜREKLİ OLSA
Yardımlaşma, dayanışma ve biraraya gelebilme ruhunun somut göstergelerinden bir tanesi de kermes organizasyonu şüphesiz. Kermeste satışa sunulanı temin eden hayırsever ile satın alan hayırsever arasındaki iletişim özel bir durum aslında. Mevsimin bahara hatta yaza doğru döndüğü bugünlerde arka arkaya kermesler düzenleniyor. Elde edilen gelirlerde hayır işlerinde değerlendirilecek. Hayrı, hasenatı bol olan Afyonkarahisar’da bu durumun süreklilik kazanmasını arzu ediyoruz. Yani bahar mevsimi ile sınırlı kalmamasını umuyoruz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti