• Haberler
  • Genel
  • Şahin’e AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

Şahin’e AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

Demokrat Parti’den istifa eden Afyonkarahisar'ın İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti rozetini taktı. Bugün TBMM’de yapılan grup toplantısı sonrasında kürsüye çıkan Şahin'i anons eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi: Büyük Ak PARTİ ailesine bir belediye başkanı arkadaşımız daha katılıyor. Hizmet bırakmak Ak [&hellip]

Haber

Demokrat Parti’den istifa eden Afyonkarahisar’ın İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti rozetini taktı. Bugün TBMM’de yapılan grup toplantısı sonrasında kürsüye çıkan Şahin’i anons eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi:

Büyük Ak PARTİ ailesine bir belediye başkanı arkadaşımız daha katılıyor. Hizmet bırakmak Ak Partilerin işidir. Bu gerçeklikten hareketle İscehisar Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İscehisar Afyon’un en kadim ilçesi. Mermer kenti olarak biliniyor.

Arkadaşımız Demokrat Parti’den seçilmiş. Ancak hizmet etmek istiyorlar.  Arkadaşımız hizmetin AK Parti ailesinde olduğunu bildiği için bizlerle beraber olmak istiyorlar. Bugün bizlerle beraber yol yürümek istiyorum, ben Dünya Lideri Tayyip Erdoğan ile yol yürümek istiyorum diyen Ahmet Şahin’i huzurlarınıza rozet takılması için huzurlarınıza takdim ediyorum.”

Bakmadan Geçme