Şahin: Teröre birlik istiyorlar – Kocatepe Gazetesi

Vatan Partisi Basın, Halkla İlişkiler ve Propaganda Bürosu Sorumlusu Halil Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Kahraman'ın 15 Temmuz darbe girişimini Vatan Partisinin önlediği açıklamasını yaptığını belirtti.'DARBENİNEZİLECEĞİNİ SÖYLEDİK''Demek ki, Vatan Partisi görev başındaydı' diyen Şahin 'Hükümetin sesinin duyulmadığı saatlerde Vatan Partisi ortaya çıkmıştır ve darbenin ezileceğini söylemiştir. Orduya da görevini hatırlatmıştır. O melun saatlerde hükümetin [&hellip]

Vatan Partisi Basın, Halkla İlişkiler ve Propaganda Bürosu Sorumlusu Halil Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Kahraman’ın 15 Temmuz darbe girişimini Vatan Partisinin önlediği açıklamasını yaptığını belirtti.
“DARBENİN
EZİLECEĞİNİ SÖYLEDİK”
“Demek ki, Vatan Partisi görev başındaydı” diyen Şahin; “Hükümetin sesinin duyulmadığı saatlerde Vatan Partisi ortaya çıkmıştır ve darbenin ezileceğini söylemiştir. Orduya da görevini hatırlatmıştır. O melun saatlerde hükümetin ve Cumhurbaşkanlığı çevresinin telefonları kapalıdır. Ama bizim telefonlarımız kapalı değildi. Onlara dolaylı yollardan ulaştık ve ‘dik durun’ dedik. ‘AKP’li birçok yönetici bize sahi mi doğru mu?’ diye sordular. Darbeden ve darbenin gidişatından bile haberleri yoktu. Darbeyi de bir gün önce Genel Başkan Yardımcımız Sayın Atilla Uğur, ‘Önümüzdeki günlerde FETÖ’nün darbe girişimi olacaktır’ diyerek Yeni Şafak gazetesine bildirdi” dedi.
“TERÖRE BİRLİK İSTİYORLAR”
Vatan Partisi olarak kamuoyunda darbe kalkışmasını engellemekle övünmek istemediklerini kaydeden Şahin sözlerine şöyle devam etti: “Darbeler övünülecek haller değildir. Madem gündeme getirdiler, bu gerçekleri söylemek zorundayız. Vatan Partisi 40 yıldır FETÖ ile mücadele ediyor. Oysa ulusumuz bu söylemlerle kutuplaştırılıyor. AKP hükümeti ve MHP yöneticileri teröre karşı birlik istiyorlar. Biz o birliğin en önünde ve merkezindeyiz, ama bu sistemin de karşısındayız. O nedenle referandumda hayır diyoruz”

Bakmadan Geçme