Şahin: Hepsine kefiliz – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu, avukat milletvekili aday adaylığına destek verdi. Basın toplantısı yapan Afyonkarahisar Barosu Başkanı Avukat Turgay Şahin, 'Baro olarak tüm aday adayı arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz, herbirine ayrı ayrı kefiliz' dedi Afyonkarahisar Barosu, 12 Haziran Genel Seçimleri’nde siyasi partilerden milletvekili aday adayı olan avukatlara destek verdi. Borsa Düğün Salonu’nda kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Afyonkarahisar Barosu Başkanı [&hellip]

Şahin: Hepsine kefiliz

Afyonkarahisar Barosu, avukat milletvekili aday adaylığına destek verdi. Basın toplantısı yapan Afyonkarahisar Barosu Başkanı Avukat Turgay Şahin, “Baro olarak tüm aday adayı arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz, herbirine ayrı ayrı kefiliz” dedi

Afyonkarahisar Barosu, 12 Haziran Genel Seçimleri’nde siyasi partilerden milletvekili aday adayı olan avukatlara destek verdi. Borsa Düğün Salonu’nda kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Afyonkarahisar Barosu Başkanı Avukat Turgay Şahin, avukatların Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmeleri durumunda herhangi bir “intibak” sorunu yaşamayacaklarını söyledi.
“Köprü rolü üstleneceğiz”
Şahin, “Baro olarak tüm aday adayı arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz, herbirine ayrı ayrı kefiliz. Seçilmeleri durumunda ilimize en iyi şekilde hizmet vereceklerinden eminiz. Ayrıca milletvekili seçilmeleri durumunda Baro olarak, kendileri ile yakın temasta olacağımızı, insanlarımızın sorunlarını kendile-rine aktarmak hususunda bir köprü rolü üstleneceğimizi, yasama çalışmalarında kendilerini hazırlayacağımız tasarı ve taslaklar ile destekleyeceğimizi ve ihtiyaç duyulan konularda çalışma yapmaları hususunda takipçileri olacağımız da buradan duyuruyoruz” dedi.
Yoğun tempoya alışıklar
Şahin, avukatların meslek hayatları nedeniyle temsil görevini üstlendiklerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bu temsil görevini devam ettireceklerine inandığını belirterek “Bir yönü ile yargı bürokrasisi içinde görev yaparken, halkla irtibatını hiç koparmayan avukatlar, milletvekili olduklarında da halktan kopmayacaklardır. Çalışma hayatının yoğun temposunu en iyi hisseden, mesai saatlerine bağımlı olmadan çalışan ve her an ulaşılabilir olan avukatlar, Meclis’in yoğun temposuna şimdiden idmanlı ve bu tempo arasında da halkımızın sorunları ile uğraşacak performansa ve özveri anlayışına sahiptirler” diye konuştu.
İşte avukat milletvekili aday adayları
Afyonkarahisar Barosu Başkanı Avukat Turgay Şahin’in açıklamasının ardından avukat milletvekili aday adayları tek tek kendilerini tanıttı.
Afyonkarahisar’dan milletvekili aday adayı olan avukatlar şöyle:
Abdülkadir Yılmaz- AK Parti
Ahmet Toptaş-CHP
Ali Özkaya- AK Parti
Fatih Beder- AK Parti
Halil Ünlütepe- CHP (Milletvekili)
Halil Ürün- AK Parti
Hava Polat Şeker- AK Parti
Hatice Gök-CHP
İlhan Çınar- CHP
Öncül Kazancı- MHP
Rahmi Arıkan- AK Parti
Ramazan Akgöz-CHP
Zekeriya Aslan- AK Parti (Milletvekili)
(Kocatepe)

Bakmadan Geçme