Şahin Emlak hizmete girdi – Kocatepe Gazetesi

Emlak ve gayrimenkul danışmanları sektörüne yeni bir işletme daha katıldı. Afyon Şahin Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmesi Karaman Mahallesi'nde, Karaman Camisi arkasında hizmete başladı. Şahin Emlak'ın açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Sabri Demirkapu, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Belediye-İş Sendikası Başkanı [&hellip]

Emlak ve gayrimenkul danışmanları sektörüne yeni bir işletme daha katıldı. Afyon Şahin Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmesi Karaman Mahallesi’nde, Karaman Camisi arkasında hizmete başladı. Şahin Emlak’ın açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Sabri Demirkapu, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi Başkan Yardımcısı Turhan Çoban ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılışa özel kesilen kurban sonrasında dualar edildi. Vatandaşlara hizmet verme gayesinde olduklarını aktaran Afyon Şahin Emlak Sahiplerinden Şahin Balkan, “Afyon Şahin Emlak; alanında uzman ve tecrübeli ekibiyle Afyonkarahisar emlak ve gayrimenkul sektöründe yapılan geleneksel alım, satım ve kiralama işlemlerinin yanı sıra 4734 sayılı kamu ihale kanunu, 3194 sayılı imar kanunu, 2186 kanunuyla, 2942 sayılı kamulaştırma kanunu kapsamında kamu ile yürütülecek tüm işlemlerde vatandaşlara hizmet verme gayesindedir” ifadesine yer verdi.
İşletmeye ve işletme sahibi aileye bolluk-bereket dileyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Uzun yıllar birlikte çalıştığımız Şahin kardeşimiz bugün Afyonumuzda bu güzel mahallemizde Şahin Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı iş yerini açıyor. Ben hem kendisine, hem çalışanlarına, hem ailesine sağlık afiyet bolluk bereket diliyorum. İnşallah bu iş yerimiz Afyonumuzun gayrimenkul hayatına çok büyük bir katkı verecektir. Vatandaşlarımız bu müesseseden en güzel şekilde hizmetlerini alacaklardır. Tekrar tekrar Allah hayırlı uğurlu eylesin” ifadesine yer verdi.
Başkan Çoban’ın konuşmasından sonra kurdele kesilerek işletmenin açılışı yapıldı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme