Şahin'den Mısırlıoğlu'na: Mülakata Bekleriz

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu arasındaki açıklama tartışması devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un, AK Parti’ye yönelik “Hep kendi bildiğinizi yaptınız, esnafa kör ve sağır oldunuz. Bu gidişat da ilk önce sizi götürecektir. Unutmayın ve hiç de çırpınmayın… Gidiyorsunuz” demecinin ardından AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin “Pardon da, sizin partinizin geleceği ne kadar? Kaç günlük siyasi ömrünüzün kaldığını düşünüyorsunuz da, isyan çağrısı yapıyorsunuz? Kendi içinizdeki isyandan ne haber? Yarın kaç kişi kalacaksınız kuzum? Partinizde kimse kalmazsa şayet sizin de müracaatınızı alabiliriz” demişti. 

Bunun üzerine İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Sen kimsin de milletin vekili olan Sayın Olgun’a laf yetiştirmeye çalışıyorsun? Devşirme siyaset anlayışınızla yol, yordam, üslup bilmeyen kişileri makam mevki sahibi yaparsanız olacağı bu. Vekilimiz doğruları söyleyince yüzleşmek acı verdiyse sokağa çıkıp vatandaştan dinleyin. Onlar da aynı fikirdeler. AK Parti son demlerini yaşıyor. Bunu kabullenin” cevabını verdi. 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun sözleri üzerine “Solda sıfır, binde küsurat kalacaksınız. İster kabul edin, ister etmeyin.... Alelacele cevap vermeyin bence, biraz düşünün. Size de kapımız açık bu arada...Mülakata bekleriz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme