Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

ŞAHADET VE BERAT – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 21 Mayıs 2016 Cumartesi 11:40:55
 

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen askerlerimizden bir tanesi de Hasan Basri Tek’di. Askerlerimizin şehadetleri Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan zaman diliminde gerçekleşti. Kutlu olsun. Definleri de bir mübarek Cuma vaktinde Berat Kandili arifesinde gerçekleşti.
Yüreklere iz bırakan ve her kula nasip olmayacak şahadetten biri elbette. Ancak dünya zahmetlerinden sıyrılarak düşünebildiğimizde bunun ehemmiyeti daha iyi idrak ediliyor. Ama anlık anlayış ve etkilenişlerden söz etmiyorum. Yani bu anlayışı hayat geneline yaymak asıl olan.
“Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye sloganlar atıp ego tatmininden sonra standart hayata geri dönüşle idrak sağlanmıyor. Şehidimiz Hasan Basri Tek’in cenaze namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, tüm şehitlere bir kez daha rahmet dilerken şehitlerin Türk halkının beratı olması duasında bulundu. Meselenin özü burada; Şehitlerimizin şefaatine nail olabilmektir.. Bu vesile ile bir kez daha tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilirken, mübarek Berat Kandili’nde berat eden kullardan olabilmek ümidiyle.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti