• Haberler
  • Genel
  • Sağlıkta verimi artıracak eğitim – Kocatepe Gazetesi

Sağlıkta verimi artıracak eğitim – Kocatepe Gazetesi

İl Saglık Müdürlüğü, 112 personelinin verimini artırmak için eğitim düzenliyor İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 Acil Hizmetler Servisine yeni katılan ve hali hazırda görev yapan sağlık personeline yönelik 5’inci Temel Eğitim Modül Kursları düzenlendi. 5 gün sürecek olan eğitimlerde Temel Modül Eğitimi Kursu, Gazlıgöl’de bulunan Pala’s Termal’de 24 katılımcı ile başladı.Temel Modül Eğitimi'nin bu ayağında [&hellip]

Sağlıkta verimi artıracak eğitim

İl Saglık Müdürlüğü, 112 personelinin verimini artırmak için eğitim düzenliyor

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 Acil Hizmetler Servisine yeni katılan ve hali hazırda görev yapan sağlık personeline yönelik 5’inci Temel Eğitim Modül Kursları düzenlendi.
5 gün sürecek olan eğitimlerde Temel Modül Eğitimi Kursu, Gazlıgöl’de bulunan Pala’s Termal’de 24 katılımcı ile başladı.
Temel Modül Eğitimi’nin bu ayağında AKÜ’den bir öğretim görevlisi, Zübeyde Hanım Doğrum ve Çocuk Bakımevi Başhekimliğinde görevli bir uzman doktor ve 7 Paramedik-ATT eğitimcisi görev alıyor.
112, ÖNEMLİ BİR HİZMET
İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, eğitim alan katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada bu kursun çok önemli olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında yenilenen ve gelişen sağlık hizmetlerimizin içinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri önemli bir yer işgal ediyor. Bakanlığımız ve Müdürlüğümüz olarak gerekli bina ve eşya ihtiyacını en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki bu çabalarımıza karşılık sizlerden de en iyi verim almayı bekliyoruz. Elbetteki bunu kendi adımıza değil hastalar adına talep ediyoruz. Bugün burada almaya başladığınız bu eğitimler işte bu beklentiye bir cevap olsun diye düzenlendi. Burada bir hafta boyunca, bu nezih ortamda alacağınız eğitimler sonucunda mesleğinde donanımlı sağlıkçılak olacak, acil vakalara müdahaleniz aynı oranda beklediğimiz seviyeye ulaşacaktır.”(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme