• Haberler
  • Genel
  • 'Sağlıkta örnek ülkeyiz' – Kocatepe Gazetesi

'Sağlıkta örnek ülkeyiz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili Halil Ürün, 'Türkiye'nin sağlık alanında elde ettiği başarılar tüm dünyada takdir toplamakta ve bu anlamda birçok ülkeye örnek gösterilmektedir' dedi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve parti il teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabipler Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Dr. [&hellip]

“Sağlıkta örnek ülkeyiz”

AK Parti Milletvekili Halil Ürün, “Türkiye’nin sağlık alanında elde ettiği başarılar tüm dünyada takdir toplamakta ve bu anlamda birçok ülkeye örnek gösterilmektedir” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve parti il teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabipler Odası Başkanı Dr. Murathan Leblebicioğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Dr. Kadir Serkan Türel, Devlet Hastanesi Yöneticisi Erkan Arslan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız’ı ziyaret etti.
Ziyaretlerde konuşan AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Türkiye’nin sağlık alanında elde ettiği başarılar ile dünyada takdir topladığını ve bu anlamda birçok ülkeye örnek gösterildiğini söyledi.
13 YILDA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILDI
Türkiye’nin son 13 yılda özellikle sağlıkta devrimsel değişimler yaşadığını ve halkın aldığı sağlık hizmetinde müspet yönde gelişmeler kaydedildiğini belirten Milletvekili Halil Ürün, kaliteli bir sağlık sisteminin güçlü ve nitelikli bir toplumun en önemli şartı olduğu söyledi. Ürün, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yaşatma ve iyileştirme gibi önemli sorumlukları olan hekimlik bu özellikleri nedeniyle sorumluğu en ağır ve zor mesleklerden biridir. Dünyada gelişmişliğin en önemli göstergelerinden biri de sağlıktır. Türkiye’nin sağlık alanında elde ettiği başarılar tüm dünyada takdir toplamakta ve bu anlamda birçok ülkeye örnek gösterilmektedir. Ülkemiz özellikle son 13 yılda sağlıkta devrimsel nitelikte gelişmeler yaşamış ve halkımıza verilen sağlık hizmetinde dünya standartlarına ulaşılmıştır.”
İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ise sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını söyledi. Yurdunuseven, “Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın fedakarca çalıştığını biliyoruz. Ayrıca sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, her zaman temel hedeflerimiz arasında yer almıştır. İktidarımız döneminde ülkemizde sağlık eğitiminin ve hizmetlerinin yaygınlaştırılması yolunda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Sağlık kuruluşlarımızın tüm tesislerinde fiziki şartlarında yapılan düzenlemeler ve yeniliklerle her geçen gün modern bir yapıya kavuşturulmuştur” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme