• Haberler
  • Genel
  • Sağlıkta kamu ve özel kurumlar işbirliği yapacak

Sağlıkta kamu ve özel kurumlar işbirliği yapacak

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’nin öncülüğünde yapılan toplantıda, özel sektör ile kamu hastanelerinin işbirliği yapması kararlaştırıldı İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü, Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis [&hellip]

Sağlıkta kamu ve özel kurumlar işbirliği yapacak

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’nin öncülüğünde yapılan toplantıda, özel sektör ile kamu hastanelerinin işbirliği yapması kararlaştırıldı

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü, Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Ali Ertan Ercan katıldılar.
Toplantıda, sağlık sorunlarının ortak değerlendirme ve çözüm noktaları konularında istişare ve fikir alışverişi yapıldı.
Özellikle Evde Sağlık Hizmetleri ile Hasta Nakil konularında karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma üzerinde yoğunlaşılan toplantıda ayrıca yaklaşmakta olan Kurban Bayramı esnasında yaşanması muhtemel sağlık hizmetleri için de yine ortak neler yapılabileceği konuşuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme