Sağlıkta her şey mükemmel olmalı

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık alanındaki her konuda mükemmel olmak için çaba gösterdiklerini söyledi Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin düzenlediği Verimlilik Toplantısı'nda konuşan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, mükemmellik için çaba gösterdiklerini belirtti. Erenoğlu, her zaman mükemmeliyetçiliği istediklerini bir kez daha hatırlatarak il genelinde büyük sıkıntılarının kalmadığını [&hellip]

Sağlıkta her şey mükemmel olmalı

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık alanındaki her konuda mükemmel olmak için çaba gösterdiklerini söyledi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin düzenlediği Verimlilik Toplantısı’nda konuşan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, mükemmellik için çaba gösterdiklerini belirtti. Erenoğlu, her zaman mükemmeliyetçiliği istediklerini bir kez daha hatırlatarak il genelinde büyük sıkıntılarının kalmadığını belirterek ufak tefek pürüzlerin zaman zaman oluştuğunu söyledi. Erenoğlu, “Bunları gidermek de mükemmeliyetçilik yolunda atılması gereken adımlar olduğunu düşünüyorum” dedi.
ÇALIŞANLARI TEŞVİK ETMELİYİZ
Erenoğlu, çalışanların da teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çekerek “Çalışan memnuniyetini göz ardı edemeyiz. Çalışanlarımız mutsuzsa, memnun değillerse nedenleri araştırılmalı. Yönetici olarak yapabileceklerimizi gözden geçirmeliyiz” şeklinde konuştu.
AYIN HASTANESİ SİNANPAŞA
Kurumların sunumları, dilek, önerilerle devam eden toplantıda Ayın Hastanesi’nin Sinanpaşa Devlet Hastanesi’nin olması uygun görüldü. Aylık çalışmalar açısından değerlendirildiğinde Sinanpaşa Devlet Hastanesi’nin özellikle bahçe düzenlemesi, çalışan memnuniyetine örnek teşkil eden uygulamalar açısından diğer kurumlara bu ay örnek gösterildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme