• Haberler
  • Genel
  • “Sağlıkla ilgili şikâyet yok” – Kocatepe Gazetesi

“Sağlıkla ilgili şikâyet yok” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, sağlıkla ilgili bir şikayetin bulunmadığını kaydetti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun yaralı öğrencileri ziyaretine eşlik ettikten sonra Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği makamını ziyaret etti. Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu'nun sağlıkla ilgili şikâyetlerin olup olmadığıyla ilgili sorusuna yanıt veren Vali [&hellip]

"Sağlıkla ilgili şikâyet yok"

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, sağlıkla ilgili bir şikayetin bulunmadığını kaydetti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yaralı öğrencileri ziyaretine eşlik ettikten sonra Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği makamını ziyaret etti.
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu’nun sağlıkla ilgili şikâyetlerin olup olmadığıyla ilgili sorusuna yanıt veren Vali Güner “Sağlıkla ilgili herhangi bir şikâyet yok. Vali olarak bize iletilen her türlü şikâyeti değerlendiriyoruz. Vali olmanın gerekliliği budur. Doğruyu ortaya çıkarmamız bizim görevimiz. Eğer bir yanlış varsa bunu yapanlar cezasız kalmaz ancak haksız bir eleştiri veya iddia varsa da bunun doğruluğunu da kanıtlamamız gerekir” dedi.
TOMOGRAFİ
CİHAZI BİR KAZANIM
Vali Hakan Yusuf Güner, Ayhan Erenoğlu’ndan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz günlerde hizmete kazandırılan 128 Kesitli Bilgisayarlı Tomografi hakkında bilgi aldı. Önümüzdeki günlerde kontrol amaçlı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde check up yaptırmak istediğini belirten Vali Güner “Bu kadar donanımlı cihazlara sahip olduğumuz için şanslıyız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme