Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlıkçıları alkışlamak yetmez bir maaş ikramiye verilmeli”

“Sağlıkçıları alkışlamak yetmez  bir maaş ikramiye verilmeli”

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, sağlık çalışanlarının özverisine karşı sadece alkışlamanın yeterli olmadığını, en az bir maaş ikramiye ile teşekkür edilmesi gerektiğini söyledi

 

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Hız’ı ziyaret etti. SP Merkez İlçe yöneticileri Hız’ın ardından Afyonkarahisar’ın yeni Müftüsü Sinan Kazancı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
İLK ZİYARET HIZ’A
Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Hız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sağlık çalışanlarının sorunları hakkında bilgiler verdi. Döner sermayenin adil işlemediğini ve çalışanların daha fazla pay almayı hak ettiğini vurgulayan Hız, 3600 ek gösterge sözü verilmesine rağmen bir gelişme olmadığını ifade etti. SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını ülke olarak takdirle karşıladıklarını, Sağlık Bakanlığına defalarca teşekkür ettiklerini söyledi. Arslan, “Pandemi sürecinde balkonlardan sağlık çalışanlarımız alkışlatıldı. Ancak alkış yetmez şartlarının iyileştirilmesi gerekir. Ayrıca bu süreçte hiç değilse bir maaş ikramiye ile bir teşekkür edilmeli idi. Hak ve adalet konusunda herkesin yanındayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.
Arslan ziyaret sonunda Hız’a, Necmettin Erbakan’ın hayatını anlatan “Davam” adlı kitabı hediye etti.
İKİNCİ ZİYARET İL MÜFTÜSÜ SİNAN KAZANCI’YA
Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar’la göreve yeni atanan İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. SP Merkez İlçe yöneticilerine iyi dilekleri için teşekkür eden Kazancı, İslam dininin hayatın her alanında yaşanılması gerektiğini vurguladı. Sinan Kazancı, dinin sadece cami içine hapsedilmiş bir yaşayış olmadığını, hayatı kapsadığını dile getirdi. SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Arslan, Sinan Kazancı’ya Afyonkarahisar Müftülüğü görevinin hayırlı olmasını diledi. İslam dininin adalete çok büyük bir önem verdiğini belirten Arslan, akrabalar, anne, baba ve hatta kişinin kendi aleyhinde dahi olsa adaleti ayakta tutan şahitler olunması zorunluluğunu hatırlattı. Ziyaret sonunda Kazancı’ya “Davam” adlı kitap hediye edildi.