• Haberler
  • Genel
  • Sağlık teşkilatından Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Sağlık teşkilatından Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Afyonkarahisar Sağlık teşkilatının üst düzey yöneticileri, Sağlık sistemindeki yeni yapılanma ve sistemde oluşabilecek eksiklik ve aksaklıklarla ilgili olarak yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na ziyarette bulundular İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ile sağlık teşkilatındaki [&hellip]

Sağlık teşkilatından Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Afyonkarahisar Sağlık teşkilatının üst düzey yöneticileri, Sağlık sistemindeki yeni yapılanma ve sistemde oluşabilecek eksiklik ve aksaklıklarla ilgili olarak yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyarette bulundular

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ile sağlık teşkilatındaki diğer yetkililerden oluşan heyeti makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, öncelikle görevine yeni başlayan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’na görevinde başarılar diledi.
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’daki sağlık sistemi durumu ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Erenoğlu, Afyonkarahisar’lı vatandaşların her türlü istek ve sıkıntılarının kendileri için önemli olduğunu ifade ederken, hastaneler ile diğer sağlık kuruluşlarında yaşanan her türlü sorunların çözümü için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sağlık sistemindeki oluşum olumlu yönde gerçekleşmektedir. Yapılan her türlü çalışmada temel asıl amaç vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almalarını sağlamaktır. İnanıyorum ki tüm ülkemizdeki yapılan çalışmalar en kısa zamanda meyvesini verecek olup Afyonkarahisar’da bu meyveden nasibini alacaktır. İnsan sağlığının en üst düzeyde önem arz ettiğinden dolayı yapılan çalışmalarda Valilik makamı olarak her türlü destekte bulunacağız” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme