• Haberler
  • Genel
  • Sağlık taramasına Fuar desteği – Kocatepe Gazetesi

Sağlık taramasına Fuar desteği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi, sosyal sorumlulukla ilgili çalışmalarını sürdürüyor Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan inceleme sonrasında, hastanede detaylı muayene olamadıkları tespit edilen 5 yaşlı vatandaş daha, sağlık taramasından geçirildi. İlk etapta geçen hafta 5 kişi Özel Fuar Hastanesi'nin hizmetinden yararlanırken, 5 yaşlı vatandaş daha Dahiliye Uzmanı Dr.Tamer Salyam ve Kadın Hastalıkları [&hellip]

Sağlık taramasına Fuar desteği

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi, sosyal sorumlulukla ilgili çalışmalarını sürdürüyor

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan inceleme sonrasında, hastanede detaylı muayene olamadıkları tespit edilen 5 yaşlı vatandaş daha, sağlık taramasından geçirildi. İlk etapta geçen hafta 5 kişi Özel Fuar Hastanesi’nin hizmetinden yararlanırken, 5 yaşlı vatandaş daha Dahiliye Uzmanı Dr.Tamer Salyam ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op.Dr. Selcen Bahadır’a muayene oldu.
KEYİFLİ ANLAR YAŞADI
Halkla İlişkiler Hostesi Nuran Çetinkaya, Basın İletişim Sorumlusu Şule Akan ve tüm personel ve ile birlikte öğle saatinde hastanenin yemek salonunda yemek yiyen 5 vatandaş, hem yemek sırasında hem de muayenede, keyifli anlar yaşadı. Fuar Hastanesi Başhekimi Ali Ertan Ercan, Fuar Hastanesi ve SYDV işbirliği ile, gönderilen diğer vatandaşların sağlık taramalarının yapılmaya devam edeceğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme