• Haberler
  • Genel
  • Sağlık-Sen Başkanı’ndan Yemenici’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sağlık-Sen Başkanı’ndan Yemenici’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici'yi ziyaret ettiler Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Abdülkadir Hız ve il yönetim kurulunun da eşlik ettiği ziyarette Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde yaptığı çalışmalar sebebiyle Sendika Başkanı Metin Memiş'e teşekkür etti.Sağlıkta Dönüşümün konuşulduğu [&hellip]

Sağlık-Sen Başkanı'ndan Yemenici'ye ziyaret

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcısı
Kemal Çırak, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yi ziyaret ettiler

Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Abdülkadir Hız ve il yönetim kurulunun da eşlik ettiği ziyarette Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde yaptığı çalışmalar sebebiyle Sendika Başkanı Metin Memiş’e teşekkür etti.
Sağlıkta Dönüşümün konuşulduğu ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrası 112 Komuta Merkezine geçildi. Sonrasında 1-3 ve 4 No’lu İstasyonlar ziyaret edilerek sağlık personeli ile sohbet edildi.
Son olarak Çocuk Hastanesi’nin eski Göğüs Hastanesi’ndeki ek kısmını gezen Sendika Başkanı Metin Memiş, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yle beraber hastalara geçmiş olsun diyerek sağlık personeli ile sohbet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme