• Haberler
  • Genel
  • Sağlık projeleri masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

Sağlık projeleri masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ‘Sağlık Yöneticileri’nin aylık istişare toplantıları devam ediyor İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu ayki toplantıya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu katıldı. Afyonkarahisar’da yapımı devam eden ve bu sene bitirilmesi hedeflenen projelerin ele alındığı toplantıda, sağlık hizmetlerinin aksamaması için süren koordineli [&hellip]

Sağlık projeleri masaya yatırıldı

Afyonkarahisar’ın ‘Sağlık Yöneticileri’nin aylık istişare toplantıları devam ediyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu ayki toplantıya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu katıldı.
Afyonkarahisar’da yapımı devam eden ve bu sene bitirilmesi hedeflenen projelerin ele alındığı toplantıda, sağlık hizmetlerinin aksamaması için süren koordineli çalışmalar da konuşuldu.
Üç kurum arasında uyum içinde devam ettirilen işbirliğinin daha kaliteli olması için neler yapılması gerektiğinin müzakere edildiği toplantı yaklaşık bir saat sürdü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme