Sağlık istişaresi – Kocatepe Gazetesi

Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Başkanı (UHH) Dr. Dursun Aydın ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Proje Koordinatörü Halit Takkaç, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni ziyaret etti. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Başkanı (UHH) Dr. Dursun Aydın ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Proje Koordinatörü Halit Takkaç'ın makamında kabul etti.Karşılıklı görüş alışverişinin [&hellip]

Sağlık istişaresi

Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Başkanı (UHH) Dr. Dursun Aydın ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Proje Koordinatörü Halit Takkaç, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Başkanı (UHH) Dr. Dursun Aydın ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Derneği Proje Koordinatörü Halit Takkaç’ın makamında kabul etti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Aydın, Solak’a dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Solak da nezaket ziyaretleri nedeniyle Aydın ve Takkaç’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme