Sağlık için yürüdüler

1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığınca yürüyüş etkinliği düzenlendi

Haber

Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’in de katılımıyla destek verdiği yürüyüşte İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Zehra Keklik, Müdürlüğün idareci ve personeli, hastane personeli de yer aldı.
Farklı kurum ve kuruluşları temsilen personelin ve gençlik merkezleri gönüllülerin de yürüdüğü etkinlik, mezarlık yakınındaki ormanlık alanda yapıldı. Yürüyüşe katılanlar, 1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü vesilesiyle hareketli hayata dikkat çekilen pankart ve dövizlerin yanısıra, Yaşlılar Günü, Kalp Günü, Meme Kanseri Farkındalık Ayı ile ilgili pankart ve dövizler taşıyarak halk sağlığı sorunlarına dikkat çektiler. Ayrıca Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle personelin bir kısmı pembe renkli kıyafet ve aksesuarlarla konuya dikkat çekmeye çalıştılar. Yürüyüş sonunda Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ve İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, katılımcılara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme