• Haberler
  • Genel
  • Sağlık hizmetinde durmak yok – Kocatepe Gazetesi

Sağlık hizmetinde durmak yok – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık hizmetlerinde kesinti yaşanmadan çalışmalara devam ettiklerini söyledi Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin düzenlediği 16'ncı Verimlilik Toplantısı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterİ Ayhan Erenoğlu, vatandaşlara sağlık hizmetinin kesintisiz sunulması gerektiğini belirtti. Yerel seçimler nedeniyle hareketli [&hellip]

Sağlık hizmetinde durmak yok

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, sağlık hizmetlerinde kesinti yaşanmadan çalışmalara devam ettiklerini söyledi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin düzenlediği 16’ncı Verimlilik Toplantısı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterİ Ayhan Erenoğlu, vatandaşlara sağlık hizmetinin kesintisiz sunulması gerektiğini belirtti. Yerel seçimler nedeniyle hareketli günler geçirdiklerini hatırlatan Erenoğlu, süreç zarfında sağlık hizmetinin en iyi şekilde verildiğini vurguladı..
Erenoğlu, “Şuhut ve Çay Devlet Hastaneleri ısrarla söylüyorum ülke genelinde standartların üstünde olan kurumlar. Ancak Emirdağ, Bolvadin gibi hali hazırdaki hastanelerimizde de fiziki iyileştirmeler devam ediyor” dedi.
Erenoğlu, hastane idarecilerine şöyle seslendi.
“İşlerinizi yaparken sizleri eleştiren de öven de olacaktır. Övgüleri alıp eleştirilere kulak tıkamayın. Eleştiriler yönünden almanız gereken hususlar var ise bunu uygulayın. Ancak, iyi niyetli olmayan eleştiriler yüzünden de hevesiniz kırılmasın, motivasyonunuz bozulmasın. Hepiniz başarılı, seçilmiş kişilersiniz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme