Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlık çalışanlarına her zaman saygı duyulmalı”

Sağlık çalışanlarının 14 Mart

Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz, önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarına yılın bir günü değil her günü saygı duyulması gerektiğini vurguladı

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, insan hayatı ve sağlığı için verdikleri fedakâr hizmetleri, mesai kavramı gözetmeden gece gündüz görev yapan ve büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
“SAĞLIKÇILAR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”
Vali Tutulmaz, “Bizler kimi zaman canımızı, kimi zaman sevdiklerimizi en aciz ve çaresiz kaldığımız anlarda onlara emanet ediyor ve şifa bulmayı bekliyoruz. Böylesine önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanlarına yılın bir günü değil her günü saygı duymalıyız. Ülkemizin dört bir köşesinde, insan hayatını her türlü menfaatin üzerinde tutarak fedakârca hizmet veren, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan sağlık çalışanlarına başarılar diliyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.


“ZOR BİR GÖREV İFA EDİYORLAR”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bireylerin huzurlu, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerinin ana koşulunun sağlıktan geçtiğini belirterek, “Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız, bu zor görevi yerine getirmekte, bunu yaparken karşılık beklememektedir. Büyük Önder Atatürk`ün `Beni Türk hekimlerine emanet ediniz` diyerek, onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış, bütün tıp görevlilerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Öte yandan; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk yayınladıkları mesajlarla 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladılar.