Sağlık alanında önemli hizmetler yapıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sağlık alanında önemli hizmetlere imza atıldığını söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, seçim gezileri kapsamında Özel Park Hastanesi, Huzurevi, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nı (ATB) ve AFAD İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Özel Park Hastanesi’ni ziyaret eden Burhanettin Çoban, Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı [&hellip]

Sağlık alanında önemli hizmetler yapıldı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sağlık alanında önemli hizmetlere imza atıldığını söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, seçim gezileri kapsamında Özel Park Hastanesi, Huzurevi, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı (ATB) ve AFAD İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Özel Park Hastanesi’ni ziyaret eden Burhanettin Çoban, Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Hastane yöneticileri ile sohbet eden Başkan adayı Çoban, AK Parti hükümetinin 2002 yılından bu güne kadar yaptığı en önemli yatırım ve hizmeti sağlık alanında olduğunu belirtti. Çoban, “Partimiz iktidar olduğu günden bu güne kadar sağlık alanında dönüşüm gerçekleştirdi. İnsanlarımızın daha huzurlu ve refah bir ortamda muayene ve tedavilerini olması için 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler inşa etti. SSK ile Bağ-Kur’u tek çatı altında toplayarak vatandaşlarımızı büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Yine vatandaşlarımızın Özel hastanelerde muayene olmasının yolunu açtı. Kısacası Sağlıkta bir devrim oldu. Onu da Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümetimiz yaptı” dedi.
HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL
Özel Park Hastanesi ziyaretinin ardından Huzurevi’ne geçen Başkan Çoban ve beraberindekiler, burada Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiler. Huzurevi sakinleri tarafından karşılanan Başkan adayı Burhanettin Çoban, yaşlılar ile yakından ilgilendi.
Bu tür kurumlarda devletin şefkatini hissetmenin huzurunu yaşadığını söyleyen Çoban, “Devletimizin bu tür kurumlarında, devletimizin sıcak elinin sizlerle beraber olması bizleri de mutlu ediyor. Her zaman geldiğimizin zaman hasbi hal ediyoruz. Ve aldığımız cevap şu ‘Müdürümüz, çalışanlar hep bizlerle ilgileniyor, dertlerimizi dinliyor’ Bu da bizi çok mutlu ediyor.Müdürümüz Muzaffer Erol ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve kutluyoruz.Başbakanımız her toplantıda şunu söylüyor, ‘Nerede bir dertli varsa dermanı olun, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderin’ ve sosyal yardımlaşmaya ihtiyaç sahipleri için ayrı ayrı para gönderiyor. vesizler için Sandıklı’ya ilk defa Termal Huzurevi açtı. Belediye olarak bir istek ve arzunuz varsa canı gönülden hazırız” diye konuştu.
BORSA İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞILDI
Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı (ATB) da ziyaret eden Başkan Adayı Çoban, Borsa Başkanı Mehmet Mühsürler’in Afyonkarahisar’ın canlı hayvan potansiyelinin gelişmesi için mücadele ettiğini ifade etti. Çoban, şöyle konuştu: “Görev yaptığımız 5 yıl ve öncesinde de Borsa başkanımız Mehmet Bey ile birlikte de güzel çalışmalar yaptık. Mehmet Bey’in kendi projesi olan canlı hayvan borsası sadece ilimize, bölgemize değil inşallah Türkiye’mize büyük bir güç katacak ve ses getirecek bir proje olacak. Bu projeyi Afyonkarahisar’a kazandıran başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Önemli bir merkez olma yolunda büyük bir adım olacak.”
“KENDİMİ AMSTERDAM’DA HİSSETTİM”
AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, şöyle konuştu: “Afyonkarahisar Ticaret Borsası olarak başkanımız bir dediğimizi iki etmedi. Dünyanın en büyük canlı hayvan borsasını yapalım dediğimiz zaman Başkanımız hemen anında cevap vererek elimizden geleni yapalım dedi. Birlikte kuvvet, ayrılıkta azap vardır derler hep birlikte bu işi çözdük. Daha Afyon’da yapılacak çok şey var. İnşallah görevine devam eder. Projelerdeki bisiklet yolu projelerini görünce kendimi Amsterdam’da hissettim. Bu konuda sizlere çok teşekkür ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin.”

Bakmadan Geçme