• Haberler
  • Genel
  • 'Sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldı'

'Sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldı'

Bolvadin AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici'yi makamında ziyaret etti. Yemenici ziyarette yaptığı konuşmada, ilimizde sağlık alanında gerek fiziki olarak, gerekse personel ve teknik cihaz olarak büyük yatırımlar yapıldığını söyledi Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Başkan Yardımcısı Carullah Kolay, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Bosnalı, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Dayı, [&hellip]

“Sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldı”

Bolvadin AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’yi makamında ziyaret etti. Yemenici ziyarette yaptığı konuşmada, ilimizde sağlık alanında gerek fiziki olarak, gerekse personel ve teknik cihaz olarak büyük yatırımlar yapıldığını söyledi

Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Başkan Yardımcısı Carullah Kolay, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Bosnalı, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Dayı, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’yi makamında ziyaret ettiler. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, ziyarette yaptığı konuşmada, hükümetin sağlık alanında büyük reformlara imza attığını ifade etti. AK Parti iktidarıyla hastanelerde rehin alma döneminin kapanıp bu anlayışın rehin alındığını söyleyen Pektaş; “İşçi memur ayrımı yapılmaksızın isteyen herkesin hastanelerde tedavi hizmetinden faydalanıyor. Hastane standında kuyrukta bekleme dönemi geride kaldı.18 yaş altındakiler Genel Sağlık Sigortası kapsamından ücretsiz faydalanıyorlar. Hükümetimiz sağlık alanında büyük reformlara imza atmıştır” dedi.
İlçelerindeki Ağılönü semtine yapılacak olan Toplum Sağlık Merkezi inşaatı, Hastanedeki eksik doktorlar ve ilçe ile alakalı sağlık konuları hakkında değerlendirme yapan AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş; “İl Sağlık Müdürümüz Necip Yemeniciyi fahri hemşerimiz olarak görüyoruz. İlçemize çok hizmetleri olmuştur, inşallah bundan sonrada olacaktır. Afyonkarahisar ilimizin sağlık hizmeti çıtasını yükseltmiştir. Bu dönemde de bu başarısının devam edeceğine inancımız tamdır” diye konuştu.
İletilen konularla yakından ilgileneceğini söyleyen İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Türkiye’de sağlık alanında atılan adımlar herkes tarafından takdirle karşılanmaktadır. Afyonkarahisar genelinde de sağlık alanında gerek fiziki olarak, gerekse personel ve teknik cihaz olarak büyük yatırımlar yapıldı. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapmak, Afyonkarahisar merkez, ilçeleri, beldeleri, köyleriyle her köşesine en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışacağız. Afyonkarahisar’ı sağlık hizmetleri bakımından cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme