“Sağlık alanında 15 yılda değşim yaşandı”

Vali Mustafa Tutulmaz 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde düzenlenen programa katıldı.15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde düzenlenen programa katıldı.
15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Deniz Fırat, Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran ve sağlık çalışanları katıldı.
“ERİŞİM KOLAYLAŞTI”
Programda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Öncelikle Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen bu etkinliğe katılan tüm davetlilere hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum. Ülkemiz son 15 yılda sağlık alanında, sağlık hizmetlerine ulaşım alanında büyük bir değişime uğradı. Dünyanın şu anda en kolay sağlık hizmetine ulaşabilen insanlarıyız. Bundan dolayı ne kadar mutluluk duysak azdır. Geçmişte sağlık hizmetlerinden faydalanmamızın zorluğunu hepimiz yaşayarak gördük. Şükür ki şu anda geldiğimiz noktada sağlık hizmetlerine erişim, sadece parası ve makamı olana değil herkese daha kolay oldu. Bu başarının sağlanmasında başta devletimizin ve siz değerli sağlık çalışanlarının çok büyük katkısı var. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek isterim.” dedi.

Bakmadan Geçme