Sağlığın kahramanları fotoğraf karelerinde

Kovid-19’un kahramanları sağlık çalışanlarının her anlarının tek tek kayıt altına alındığı sergi açıldı   Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin desteği ile gazeteci Ömer Mazi tarafından Kovid-19 vakasının Afyonkarahisar'da rastlandığı tarihin yıldönümü nedeniyle hazırlanan 'Covid-19 Kahramanları Fotoğraf Sergisi' açıldı. DoobleTree By Hilton otel ev sahipliğinde açılan sergide Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Covid servisinde görev yapan doktor, hemşire, [&hellip]

Kovid-19’un kahramanları sağlık çalışanlarının her anlarının tek tek kayıt altına alındığı sergi açıldı

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin desteği ile gazeteci Ömer Mazi tarafından Kovid-19 vakasının Afyonkarahisar’da rastlandığı tarihin yıldönümü nedeniyle hazırlanan “Covid-19 Kahramanları Fotoğraf Sergisi” açıldı.
DoobleTree By Hilton otel ev sahipliğinde açılan sergide Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Covid servisinde görev yapan doktor, hemşire, hasta bakıcı olmak üzere serviste görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 24 saati ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin salgınla mücadelede yaptığı çalışmalar fotoğraflarla anlatıldı. Zorlu sürecin gözler önüne serildiği sergide birbirinden değerli 78 fotoğraf yer alıyor.
Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken, Afyonkarahisar’da ilk koronavirüs vakasının görüldüğü 26 Mart 2020 tarihinin yıl dönümünde açılan fotoğraf sergisine Vali Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Tabip Odası Başkanı Alev Türe, Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Alper Pehlivanlı, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran, gazeteci Ömer Mazi ve diğer ilgililer katıldılar.
Serginin açılış konuşmasını gazeteci Ömer Mazi yaptı. Yaklaşık 13 aydır bütün dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 ile birlikte hayatın başka bir boyuta geçtiğini söyledi. Afyonkahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ise Afyonkarahisar Valiliği önderliğinde bu süreçte ciddi bir mücadele örneği sergilediklerini ifade etti. Salgınla mücadele sürecinde üç kuralı unutmamak gerektiğini işaret eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Maske, Mesafe ve Hijyen…. Bunları asla hayatımızdan çıkarmamamız gerekiyor.” dedi. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ise sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme