• Haberler
  • Gündem
  • Saffet Acar’dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Saffet Acar’dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediye BaşkanI Saffet Acar, huzurevine ziyarette bulundu. Acar ve beraberinde Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Yazı İşleri Personeli Serkan Utku, Belediye Personeli Ülkü Tosun ve Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz taziye ziyaretinde hazır bulundu.Dinar Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve [&hellip]

Dinar Belediye BaşkanI Saffet Acar, huzurevine ziyarette bulundu. Acar ve beraberinde; Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Yazı İşleri Personeli Serkan Utku, Belediye Personeli Ülkü Tosun ve Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz taziye ziyaretinde hazır bulundu.
Dinar Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve akabinde yapılan dua ile tüm ebedi aleme intikal edenlerin, şehitlerin ve vefat eden huzurevi sakini Birsen Vardarlı’nın ruhu şad edildi. Huzurevi yönetimi tarafından taziye ziyaretine gelen misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı. Saffet Acar’ın eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, binada ikamet eden tüm yaşlılar ile tek tek ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi Başkanı Aynur Toker yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, huzurevinin son durumu hakkında Acar’a bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme